logo kinkysex.be

kinkysex.be

Niet tevreden over kinkysex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden ontwikkeld door de dating site zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Kinkysex een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

kinkysex review

kinkysex is een seks dating website die gebruik maken van nep profielen die deze website zelf hebben gecreu00eberd. De berichtjes worden in vrijwel alle gevallen verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators zijn getraind om een gesprek tot stand te houden, want zodra je op een van hun berichten wilt ingaan moet je hiervoor geld betalen per berichtje. Hiervoor moet je vaak ook eerst een groter aantal credits inkopen van ten minste meer dan u20ac17,- tot tegen de u20ac220 per creditbundel. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per credtis. Niettemin zijn de kosten bij de duurste creditpakket als nog wel ruim u00e9u00e9n euro per bericht. Bij een creditbundel betaal je maar liefst een euro vijfenzeventig per verstuurd bericht. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen al doen ze meestal overkomen dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Kinkysex.be?

Toevallig een van de profielen op kinkysex? Wij adviseren je om je hier uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fake profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor kinkysex.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor jou.

kinkysex uitschrijven

Meestal maken dit soort casual dating sites het je zo onbegrijpelijk als mogelijk om je account te verwijderen. Gelukkig wisten de datingexperts de beste manier te vinden om je hier uit te schrijven. Om je kinkysex account te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://kinkysex.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt ingelogd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te beu00ebindigen

Let op: Je kinkysex eventuele credits en berichten verlies je wel direct na het deactiveren van je account!