logo lipstick-sex.be

lipstick-sex.be

Niet tevreden over lipstick-sex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemodereerd door lipstick-sex.be zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Lipstick-sex alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Lipstick-sex review

Lipstick-sex is een neppe datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding overladen met tig tallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan u00e9u00e9n euro betalen. Daarvoor moet je een bundel inkopen waardoor je minstens u20ac10,- een bundel moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot en met de u20ac200,- per transactie, en hoe grotere bundel je in u00e9u00e9n keer koopt des te minder je per credit moet betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze vaak de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op lipstick-sex.be?

Dus ben je een van de profielen op lipstick-sex, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fictieve leden. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor lipstick-sex.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

lipstick-sex uitschrijven


Je lipstick-sex account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "lipstick-sex.be/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je lipstick-sex eventuele contact punten raak je wel hierna!