logo matchplanet.be

matchplanet.be

Niet tevreden over matchplanet.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gecreu00eberd door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Matchplanet alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Matchplanet review

Matchplanet is een fake dating site met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overladen met tientallen berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waardoor je ten minste voor tien euro credits moet nemen. Deze bedragen lopen op tot en met de u20ac200,- per creditpakket, en hoe hoger je in u00e9u00e9n keer koopt hoe minder je per berichtje betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al laten ze meestal overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op matchplanet.be?

Dus ben je een van de leden van matchplanet, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor matchplanet.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

matchplanet profiel verwijderen


Je matchplanet account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "matchplanet.be/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je matchplanet eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!