logo meidenonline.be

meidenonline.be

Niet tevreden over meidenonline.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Meidenonline alternatief! u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

Meidenonline review

Meidenonline is een neppe casual datingwebsite met daarop zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door betaalde chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met tig tallen chatberichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je credits kopen waardoor je minimaal 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot over de 250 euro per creditbundel, en hoe hoger je in u00e9u00e9n keer koopt hoe minder je per credit moet betalen. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op Meidenonline.be?

Toevallig een van de profielen op meidenonline? Wij raden je aan om je daar ook account op te zeggen en het eens te proberen bij de betere opties voor casual dating met echte leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor meidenonline.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

meidenonline profiel verwijderen

Om je lidmaatschap op meidenonline te verwijderen moet je het volgende doen:

  1. Als eerste moet je inloggen op account daar.
  2. Als tweede klik je op het kopje "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "meidenonline.be/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigingsmail om je lidmaatschap meteen te verwijderen. Na het drukken op de link wordt jouw lidmaatschap voor goed verwijderd.

Let op: Je meidenonline eventuele credits en chat gesprekken raak je wel kwijt na het verwijderen van je account!