logo milfs.be

milfs.be

Niet tevreden over milfs.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Milfs nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

milfs review

milfs is een dating site met voornamelijk nep profielen die ze zelf hebben aangemaakt. De chatberichten worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want zodra je op een van die berichtjes wilt antwoorden moet je daarvoor een bedrag betalen per berichtje. Daarvoor moet je in de meeste gevallen ook direct een dure bundel betalen van ten minste meer dan zeventien euro tot bijna u20ac220 euro . Hoe het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Desondanks betaal je bij het grootste creditbundel als nog wel minimaal 1 euro 10 per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige creditpakket betaal je zelfs zomaar 1,75 euro per bericht. Jammer genoeg is het niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen al laten ze meestal overkomen dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Milfs.be?

Dus ben je een gebruiker van milfs, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor sex dating zonder fake leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor milfs.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

milfs profiel verwijderen

Meestal maken sites als milfs.be het je bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de snelste methode te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je milfs profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Als tweede ga je direct naar: "http://milfs.be/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en geef aan waarom je je account wilt opzeggen.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je profiel te verwijderen
  5. Belangrijk! Hierna vragen ze je toestemming om jouw e-mail-adres te gebruiken om je zodoende alsnog te kunnen mailen. Klik op de "ANNULEREN" button om jouw profiel +e-mailadres gegevens compleet te laten verwijderen uit hun database.

Let op: Je milfs eventuele contact punten en berichten geschiedenis ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!