logo naughtybook.be

naughtybook.be

Niet tevreden over naughtybook.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden aangemaakt door de dating site zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Naughtybook nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

naughtybook review

naughtybook is een seks datingsite die gebruik maken van nep profielen die zij zelf hebben gemodereerd. De reacties die je binnen krijgt worden hierbij verstuurd en beantwoord door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om op hen te reageren, want wanneer je op deze berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor een vergoeding betalen per berichtje. Bovendien moet je dan ook direct meerdere credits vooruitbetalen van minimaal meer dan 17 euro, oplopend tot en met de u20ac219,50 . Hoe duurder de creditbundel des te lager de kosten per berichtje. Desondanks betaal je met de meest dure creditbundel nog gewoon minimaal 1 euro 10 per chatbericht. Bij de laagste creditbundel betaal je zomaar al u20ac 1,75 per bericht. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke afspraakjes te regelen al wekken ze vaak de indruk dat dat wel gewoon kan.

Ingeschreven op Naughtybook.be?

Dus ben je lid van naughtybook, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating met echte profielen. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor naughtybook.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

naughtybook account verwijderen

Meestal maken dit soort casual datingsites het de leden zo niet gebruiksvriendelijk mogelijk om je account te verwijderen. Daarnaast lees je over terug bij de veel gestelde vragen. Je naughtybook profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op naughtybook.be, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Daarna klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, naast je profielfoto acountnaam rechtsboven van je scherm. Je krijgt nu extra opties{ waaronder de optie u201cInstellingenu201d, klik hierop.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik vervolgens onderin op de button met de tekst: u201cMijn account en profiel verwijderenu201d.
  4. Geef aan waarom je je profiel wilt verwijderen.
  5. Druk op de button u201caccount verwijderenu201d om je lidmaatschap definitief stop te zetten

Let op: Je naughtybook eventuele tegoed en berichtjes ben je wel kwijt na deze aktie!