logo neuk-oproepje.be

neuk-oproepje.be

Niet tevreden over neuk-oproepje.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Neuk-oproepje alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Neuk-oproepje review

Neuk-oproepje is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met tig tallen reacties van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht u20ac1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minimaal 10 euro credits moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot en met de u20ac200,- per transactie, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per credit moet betalen. Daarna is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al beweren ze vaak dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op neuk-oproepje.be?

Dus ben je een van de profielen op neuk-oproepje, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor casual dating met echte profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor neuk-oproepje.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

neuk-oproepje uitschrijven


Je neuk-oproepje account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "neuk-oproepje.be/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je neuk-oproepje eventuele contact punten ben je wel kwijt na deze aktie!