logo neukdate.be

neukdate.be

Niet tevreden over neukdate.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de dating site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Neukdate een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

neukdate review

neukdate is een casual datingwebsite met fake profielen die ze zelf hebben aangebracht. De berichtjes op je account worden voornamelijk geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators worden getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt antwoorden moet je hiervoor betalen per berichtje. Daarnaast moet je direct credits kopen van ten minste meer dan 17 euro, oplopend tot tegen de u20ac220 euro per creditpakket. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per chatbericht. Des al niet te min betaal je met de duurste credit-pakket als nog gewoon ruim u00e9u00e9n euro per bericht. Bij een creditpakket betaal je tot 1,75 euro per verstuurd bericht. Vervolgens is het niet mogelijk om echte dates te regelen via deze website al beweren ze in de meeste gevallen dat het gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Neukdate.be?

Toevallig een van de gebruikers van neukdate? Wij adviseren je om je per direct profiel te verwijderen en het eens te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fake gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor neukdate.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

neukdate account verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het je zo lastig mogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten onze datingexperts de makkelijkste manier te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je neukdate account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens ga je direct naar: "http://neukdate.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je bent geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je neukdate eventuele tegoed en chat gesprekken ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!