logo neukgratis.be

neukgratis.be

Niet tevreden over neukgratis.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemodereerd door de dating site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Neukgratis een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

neukgratis review

neukgratis is een casual dating website met daarop neppe profielen die ze zelf hebben ontwikkeld. De berichtjes die je ontvangt worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van deze chatberichten wilt reageren moet je daarvoor betalen per berichtje. Bovendien moet je vaak ook meteen een bundel betalen van ten minste 17,50 euro, oplopend tot 219,50 euro per aankoop. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Daarentegen zijn de kosten met de meest dure creditbundel als nog wel ruim u00e9u00e9n euro per verstuurd bericht. Bij de laagste creditbundel betaal je zomaar tot u20ac 1,75 per berichtje. Uiteraard is het niet mogelijk om fysieke dates te scoren al doen ze vaak genoeg overkomen dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Neukgratis.be?

Dus ben je een van de leden van neukgratis, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere website voor seksdating zonder fictieve profielen. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor neukgratis.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar 1je naar opzoek bent.

neukgratis uitschrijven

Vaak maken dit soort seks datingwebsites het hun gebruikers zo niet gebruiksvriendelijk als mogelijk om je account te verwijderen. Uiteraard wisten de experts de beste weg te vinden om je neukgratisprofiel te kunnen verwijderen. Om je neukgratis account op te zeggen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna surf je naar: "http://neukgratis.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je neukgratis eventuele resterende credits en chat gesprekken raak je wel direct kwijt na deze aktie!