logo neukkanjers.be

neukkanjers.be

Niet tevreden over neukkanjers.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de dating site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Neukkanjers alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Neukkanjers review

Neukkanjers is een fake dating site met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overspoeld met tientallen reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je minstens u20ac10,- een creditbundel moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op neukkanjers.be?

Dus ben je ingeschreven op neukkanjers, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating met echte gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor neukkanjers.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

neukkanjers uitschrijven


Je neukkanjers account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "neukkanjers.be/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je neukkanjers eventuele credits verlies je wel direct na het deactiveren van je account!