logo neukrelatie.be

neukrelatie.be

Niet tevreden over neukrelatie.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Neukrelatie fake of echt? u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Neukrelatie review

neukrelatie.be is een erotische dating site wat uitsluitend gebruik maakt van zelf toegevoegde neppe members. Dit schrijven ze helemaal onderin hun website weggestopt in de kleine letters. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op neukrelatie zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van berichtjes moet je een vast bedrag betalen per chatbericht. Daarbij worden reacties die je krijgt automatisch verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je vervolgens op zo een bericht reageerd wordt het bericht gevoerd met een ingehuurde chat operator. Deze chatoprators krijgen vaak een vergoeding per berichtje dat ze ontvangen of versturen. In de meeste gevallen word je binnen de kortste keren na de aanmelding overrompelt door de soms honderden chatberichtjes van zelf gemaakte gebruikers. Daarbij gaat het vooral om goed uitziende vrouwen.

Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de gedachte te geven erg veel interesse in je te hebben, al dan niet met een afspraakje in het korte vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van chat berichten zijn ten minste 75 eurocent per chat bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel eerst een credit bundel inkopen van minimaal u20ac74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk u20ac1,- euro per chatbericht. Uiteraard is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren met de gebruikers op neukrelatie. Al laten ze vaak overkomen dat ze juist graag je te willen ontmoeten. Daarentegen hebben deze chatters als doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op neukrelatie.be?

Heb je je toch geregistreerd neukrelatie, dan is ons advies om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte seksdates kunt vinden. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 erotische dating sites de beste alternatieven voor neukrelatie.be geselecteerd. Volgens onze experts maken deze partijen nooit gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames.