logo Novamora

Novamora

Niet tevreden over Novamora? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Er worden géén profielen toegevoegd door de site zelf Safe!
  • Géén creditsysteem en géén kosten per (verstuurd) privé bericht Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door de leden zelf Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Novamora is desnelst groeiende erotische datingsite in België met dagelijks duizenden nieuwe aanmeldingen. Experts namen Nova Mora onder de loep en schreven een review over hun bevindingen.

Novamora review

Novamora is een betrouwbare (casual) datingsite met echte geverifieerde gebruikers. Ook focust deze discrete 18+ datingsite zich op zowel singles als stellen die opzoeken naar meer spanning in hun seksleven. Doordat zij onder andere bekend zijn van de vele reclames op de radio en Televisie, zijn er dagelijks duizenden nieuwe inschrijvingen van zowel mannen, vrouwen als stellen. Hierdoor zijn ze in een korte tijd uitgegroeid tot de grootste Nederlandstalige (casual) datingsite met de grootste datekansen. Reden genoeg om je hier gratis in te schrijven.

Met een gratis account kun je een profiel toevoegen, andere profielen/foto\'s bekijken en onbeperkt (standaard)berichtjes sturen. Maar wil je bijvoorbeeld ook uitgebreid kunnen zoeken, profielbezoekers kunnen zien en de FotoZapper kunnen gebruiken? Dan heb je vanaf €11,99 per maand een VIP-Toegang account waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van alle mogelijkheden.

Profielen op Novamora

Ook bij novamora.nl zijn er regelmatig profielen te vinden die zij kwalificeren als misbruik of fake. Echter proberen zij hier met een streng keuringsbeleid hard tegen op te treden. Desalniettemin is het via internet helaas vrij eenvoudig toegankelijk om anoniem een profiel aan te maken. Daarom zij zij in sommige gevallen mede afhankelijk van meldingen van deelnemers. Echter fictieve profielen die vanuit Novamora zelf geïnitieerd zouden worden, zal men hier niet aantreffen.

Novamora berichten en chats

Deze (erotische)datingsite maakt in tegestelling tot vele andere aanbieders, géén gebruik van chat operators om je aan het lijntje te houden. Daarbij worden er ook geen kosten gerekend per bericht dat je verstuurd en zijn er bovendien (onbeperkt) gratis contact mogelijkheden, in de vorm van standaardberichten. Kortom het onderlinge contact op deze website gebeurd enkelt door de deelnemers zelf. Hierdoor krijg je natuurlijk wel minder reacties als op een fictieve datingsite, maar zij de reacties en berichtjes die je ontvangt wel echt.

Novamora.nl discreet en veilig?

Deze dating site maakt gebruik van een goed beveiligde SSL verbinding waardoor je gegevens veilig en versleuteld worden opgeslagen. Ook zijn de profielen op de website niet zichtbaar voor bezoekers die niet zijn ingelogd. Daarnaast kun je via de instellingen in je account alle notificaties uitzetten waardoor je dus nooit email-berichten van ze ontvangt. Uiteraard ontvang je wel eenmalig na het inschrijven een bevestigingsmail om je account te activeren. Wil je liever ook onzichtbaar blijven wanneer je bijvoorbeeld profielen van andere bezoekt, dan kun je de optie \"profielen van anderen anoniem bekijken\" gebruiken. Bovendien kun je hier veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Wat kost Novamora?

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 maand€24,99€24,990%
3 maanden€49,99€16,6620%
6 maanden€89,99€15,0030%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Anoniem23 (23 jaar) 05 Apr 2019
Ik raad Novamora aan Geen credits = super!

De website werkt goed en het is leuk dat er iets nieuws op markt is. De tarieven zijn minder duur dan andere sites en het niet betalen per bericht is TOP!

auteur van de beoordeling
CrazyCOUPLE (25 jaar) 28 Nov 2021
Ik raad Novamora aan swingers platform

goede website om andere swingers te leren kennen en te swingen.

auteur van de beoordeling
Pieter (32 jaar) 29 Aug 2019
Ik raad Novamora aan Novamora is het zelfde van opzet als Regioswingers alleen de kleur

Novamora is hetzelfde als Regioswingers alleen de kleur van de website is anders.

auteur van de beoordeling
Mark23 (23 jaar) 21 Nov 2019
Ik raad Novamora aan tips?

Als je betaalt, moet je je naam, adres etc. aanbieden. Hoe kan je er zeker van zijn dat dit niet misbruikt wordt door novamora of aangesloten sites? Heeft iemand ervaring of een idee?

auteur van de beoordeling
Peters (27 jaar) 22 Oct 2020
Ik raad Novamora aan Spannend maar fun

Samen met mijn wederhelft ingeschreven op NovaMora. In het begin erg interessant, maar toch al een paar leuke ervaringen gehad. Als je elkaar meer dan 20 jaar kent is het uiterst logisch dat je naar meer verlangt. Op deze manier kunnen we ons seksleven echt nieuw leven inblazen. Dank je wel!