logo omazoektsex.be

omazoektsex.be

Niet tevreden over omazoektsex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Omazoektsex alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Omazoektsex review

Omazoektsex is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overladen met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waarmee je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per berichtje betaald. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op omazoektsex.be?

Dus ben je een van de leden van omazoektsex, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere website voor casual dating met echte profielen. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor omazoektsex.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

omazoektsex account verwijderen


Je omazoektsex account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "omazoektsex.be/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je omazoektsex eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!