logo oudevrouwen.be

oudevrouwen.be

Niet tevreden over oudevrouwen.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Oudevrouwen nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

oudevrouwen review

oudevrouwen is een dating site met neppe profielen die zij zelf hebben toegevoegd. De berichten die je ontvangt worden bijna allemaal verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op een van die chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor betalen per bericht dat je verstuurd. Daarvoor moet je vaak eerst een dure credit bundel kopen van minstens zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot 219,50 euro per aankoop. Hoe prijziger de credit pakket des te lager de kosten per verstuurd chatbericht. Des al niet te min zijn de kosten bij de duurste creditbundel als nog tenminste u20ac1,10 per berichtje. Bij de meest voordelige creditpakket kost het je u20ac1,75 per bericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke afspraakjes te hebben via deze site al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Oudevrouwen.be?

Toevallig lid van oudevrouwen? Ons advies is om je meteen account op te zeggen en om het gewoon te proberen bij de betere website voor seks dating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor oudevrouwen.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je credit tegoed te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke sexdating sites het beste alternatief is voor jou.

oudevrouwen profiel verwijderen

Vaak maken dit soort dating sites het jou zowat onmogelijk om je er weer uit te schrijven. Daarentegen wisten de datingexperts de beste weg te vinden om je profiel te verwijderen. Om je account op te zeggen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Als tweede ga je direct naar: "http://oudevrouwen.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je registratie definitief te beu00ebindigen

Let op: Je oudevrouwen eventuele credittegoed en chat berichten ben je wel kwijt na deze aktie!