logo parkeerplaatsseks.be

parkeerplaatsseks.be

Niet tevreden over parkeerplaatsseks.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Parkeerplaatsseks alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Parkeerplaatsseks review

Parkeerplaatsseks is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met veel berichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht u20ac1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waarmee je op z'n minst u20ac10,- een creditbundel moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op parkeerplaatsseks.be?

Dus ben je een van de leden van parkeerplaatsseks, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere website voor seksdating met echte gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor parkeerplaatsseks.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

parkeerplaatsseks uitschrijven


Je parkeerplaatsseks account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "parkeerplaatsseks.be/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je parkeerplaatsseks eventuele tegoed komen direct te vervallen hierna!