logo passioneel.be

passioneel.be

Niet tevreden over passioneel.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gecreu00eberd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Passioneel alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Passioneel review

Passioneel is een fake datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overladen met soms honderden berichtjes van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht u20ac1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je op z'n minst 10 euro credits moet inkopen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht betaald. Uiteraard is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al beweren ze vaak dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op passioneel.be?

Dus ben je een gebruiker van passioneel, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating met echte profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor passioneel.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

passioneel account verwijderen


Je passioneel account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "passioneel.be/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je passioneel eventuele credits komen direct te vervallen hierna!