logo plassexcontact.be

plassexcontact.be

Niet tevreden over plassexcontact.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden aangemaakt door de datingsite zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Plassexcontact alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Plassexcontact review

Plassexcontact is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overrompelt met vele berichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht u20ac1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je minimaal tien euro een creditbundel moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je neemt des te minder je per bericht betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al doen ze meestal overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op plassexcontact.be?

Dus ben je ingeschreven op plassexcontact, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere website voor seks dating zonder fake gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor plassexcontact.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

plassexcontact account verwijderen


Je plassexcontact account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "plassexcontact.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je plassexcontact eventuele credits raak je wel direct kwijt na deze aktie!