logo privegirls.be

privegirls.be

Niet tevreden over privegirls.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemodereerd door de dating site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Privegirls nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

privegirls review

privegirls is een datingwebsite met voornamelijk fake profielen die door hen zelf zijn toegevoegd. De berichtjes worden in bijna alle gevallen geschreven door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op een van die berichtjes wilt reageren moet je daarvoor u20ac1,90 betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je dan meteen een dure credit bundel betalen van minimaal u20ac 17,50-, oplopend tot bijna u20ac220 euro per creditbundel. Hoe duurder de creditbundel des te lager de kosten per chatbericht. Desondanks betaal je met de meest dure creditpakket als nog wel ruim u00e9u00e9n euro per verstuurd bericht. Bij de laagste creditpakket betaal je maar liefst u20ac1,75 per verstuurd bericht. Daarna is het bij alle profielen nooit mogelijk om echte dates te krijgen al doen ze veelal overkomen dat het gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Privegirls.be?

Toevallig een van de leden van privegirls? Ons advies is om je hier per direct uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor privegirls.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

privegirls account verwijderen

Meestal maken dit soort seks datingsites het de gebruiker zo onduidelijk mogelijk om je account te verwijderen. Bovendien leggen ze er niks over uit tussen de veel gestelde vragen. Je privegirls account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens klik op het kleine pijltje omlaag, direct naast je profielfoto acountnaam bovenaan de pagina. Er verschijnt nu een nieuw menu{ waaronder , klik in dit menu op u201cInstellingenu201d.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik vervolgens onderin op de knop u201cMijn account en profiel verwijderenu201d.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de knop u201caccount verwijderenu201d om je account definitief te verwijderen

Let op: Je privegirls eventuele contact punten en berichten gaan verloren na het verwijderen van je profiel!