logo regio-seksdate.be

regio-seksdate.be

Niet tevreden over regio-seksdate.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Regio-seksdate alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Regio-seksdate review

Regio-seksdate is een fictieve dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overladen met vele chatberichten van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je minstens u20ac10,- een creditbundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot u20ac200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Daarna is het nooit mogelijk om echte dates te scoren, al zeggen ze bijna altijd dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op regio-seksdate.be?

Dus ben je een van de gebruikers van regio-seksdate, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating met echte leden. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor regio-seksdate.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke datingsites het beste past bij wat je zoekt.

regio-seksdate profiel verwijderen


Je regio-seksdate account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "regio-seksdate.be/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je regio-seksdate eventuele credits vervallen direct hierna!