logo regioseksdate.be

regioseksdate.be

Niet tevreden over regioseksdate.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de dating site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Regioseksdate alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Regioseksdate review

Regioseksdate is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overspoeld met soms honderden berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht meer dan u00e9u00e9n euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je minimaal voor tien euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de u20ac200,- per creditpakket, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze meestal overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op regioseksdate.be?

Dus ben je ingeschreven op regioseksdate, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder nep leden. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor regioseksdate.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke datingsites het beste alternatief is voor jou.

regioseksdate account verwijderen


Je regioseksdate account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "regioseksdate.be/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je regioseksdate eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!