logo relaxtijd.be

relaxtijd.be

Niet tevreden over relaxtijd.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Relaxtijd alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Relaxtijd review

Relaxtijd is een fake datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met vele chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht u20ac1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je minstens u20ac10,- een creditbundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot en met de u20ac200,- per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op relaxtijd.be?

Dus ben je een gebruiker van relaxtijd, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor relaxtijd.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten aanschaffen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

relaxtijd account verwijderen


Je relaxtijd account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "relaxtijd.be/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je relaxtijd eventuele credits vervallen direct na het verwijderen van je profiel!