logo rijpevrouwencontact.be

rijpevrouwencontact.be

Niet tevreden over rijpevrouwencontact.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de dating site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Rijpevrouwencontact alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Rijpevrouwencontact review

Rijpevrouwencontact is een neppe datingwebsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je kort na je inschrijving overladen met tig tallen reacties van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht meer dan u00e9u00e9n euro betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste 10 euro een bundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je in u00e9u00e9n keer koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al doen ze meestal overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op rijpevrouwencontact.be?

Dus ben je een van de leden van rijpevrouwencontact, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating met echte leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor rijpevrouwencontact.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke casual dating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

rijpevrouwencontact profiel verwijderen


Je rijpevrouwencontact account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "rijpevrouwencontact.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je rijpevrouwencontact eventuele credits vervallen direct hierna!