logo rijpzoektsex.be

rijpzoektsex.be

Niet tevreden over rijpzoektsex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Rijpzoektsex alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Rijpzoektsex review

Rijpzoektsex is een fictieve datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overspoeld met tig tallen berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht u20ac1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot en met de u20ac200,- per transactie, en hoe hoger je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op rijpzoektsex.be?

Dus ben je een van de profielen op rijpzoektsex, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder nep leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor rijpzoektsex.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

rijpzoektsex uitschrijven


Je rijpzoektsex account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "rijpzoektsex.be/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je rijpzoektsex eventuele contact punten vervallen direct hierna!