logo secret-lover.be

secret-lover.be

Niet tevreden over secret-lover.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn ontwikkeld door de datingsite zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Secret-lover fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

secret-lover review

secret-lover is een datingwebsite die gebruik maken van nep profielen die zij zelf hebben gemodereerd. De reacties worden bijna allemaal verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor een commissie over de door hun verstuurde berichten ontvangen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op deze berichtjes wilt ingaan moet je daarvoor een vergoeding betalen per berichtje. Daarvoor moet je gelijk een creditpakket vooruitbetalen van ten minste 17,50 euro tot bijna u20ac220 euro per creditbundel. Hoe hoger de creditbundel des te lager de kosten per verstuurd credtis. Anderzijds betaal je bij de duurste credit-bundel nog gewoon meer dan 1 euro per reactie. Bij de goedkoopste aankoop betaal je maar liefst u20ac1,75 per verstuurd bericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te krijgen met de profielen op deze datingsite al doen ze veelal overkomen dat het gewoon kan.

Ingeschreven op Secret-lover.be?

Dus ben je aangemeld op secret-lover, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor sex dating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor secret-lover.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

secret-lover account verwijderen

Vaak maken sites als secret-lover.be het gebruikers zowat onmogelijk om je account te verwijderen. Daarnaast vermelden ze niks tussen de veel gestelde vragen. Om je secret-lover profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website secret-lover.be.
  2. Als tweede druk op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, aan de zijkant van je profielfoto gebruikersnaam rechtsboven van de website. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar{ waaronder , klik in dit menu op de optie u201cInstellingenu201d.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daar onderin op de button met de tekst: u201cMijn account en profiel verwijderenu201d.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de knop u201caccount verwijderenu201d om je registratie definitief te beu00ebindigen

Let op: Je secret-lover eventuele tegoed en berichten geschiedenis raak je wel direct kwijt na deze aktie!