logo secretsex.be

secretsex.be

Niet tevreden over secretsex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden aangemaakt door secretsex.be zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Secretsex alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Secretsex review

Secretsex is een fake dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overspoeld met tientallen berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een bundel kopen waarmee je minimaal u20ac10,- een creditpakket moet nemen. Deze bundels lopen op tot u20ac200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per bericht moet betalen. Daarna is het niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op secretsex.be?

Dus ben je een van de leden van secretsex, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor casual dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor secretsex.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

secretsex profiel verwijderen


Je secretsex account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "secretsex.be/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je secretsex eventuele tegoed verlies je wel direct hierna!