logo seekbang.be

seekbang.be

Niet tevreden over seekbang.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn ontwikkeld door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Seekbang alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Seekbang review

Seekbang is een fake dating site met door hun zelf gecreu00eberde fictieve profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je kort na je registratie overspoeld met tientallen chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan u00e9u00e9n euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits inkopen waarmee je minimaal u20ac10,- een bundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je koopt hoe minder je betaald per bericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op seekbang.be?

Dus ben je een van de leden van seekbang, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating met echte profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor seekbang.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

seekbang profiel verwijderen


Je seekbang account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "seekbang.be/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je seekbang eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!