logo seksafspraakje.be

seksafspraakje.be

Niet tevreden over seksafspraakje.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door seksafspraakje zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

200},"domain_title":"Seksafspraakje een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

seksafspraakje review

seksafspraakje is een dating website met daarop nep profielen die door hunzelf zijn aangemaakt. De berichten die je binnen krijgt worden voornamelijk verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze chat operators worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor meer dan u00e9u00e9n euro betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je vaak meteen een bundel aankopen van minstens meer dan u20ac17,- tot wel 219,50 euro per aankoop. Hoe het aankoop bedrag des te lager de kosten per chatbericht. Des al niet te min betaal je met de hoogste credit-bundel nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht. Bij een creditpakket betaal je zelfs u20ac1,75 per bericht dat je verstuurd. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben via deze dating site al wekken ze vaak genoeg de indruk dat dat wel gewoon kan.

Ingeschreven op Seksafspraakje.be?

Toevallig een gebruiker van seksafspraakje? Wij raden je aan om je daar ook meteen account op te zeggen en om het beter is te proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor seksafspraakje.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze sexdating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

seksafspraakje uitschrijven

Om je account op seksafspraakje te verwijderen kun je het volgende doen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je seksafspraakje-profiel.
  2. Als tweede klik je op "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "seksafspraakje.be/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigings-email om je registratie definitief te verwijderen. Na het drukken op de link is je account meteen verwijderd.

Let op: Je seksafspraakje eventuele credits en chat gesprekken komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!