logo seksdatesoverzicht.be

seksdatesoverzicht.be

Niet tevreden over seksdatesoverzicht.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Seksdatesoverzicht alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Seksdatesoverzicht review

Seksdatesoverzicht is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je registratie overrompelt met veel berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een credit bundel inkopen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je koopt hoe minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op seksdatesoverzicht.be?

Dus ben je ingeschreven op seksdatesoverzicht, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor seksdatesoverzicht.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

seksdatesoverzicht account verwijderen


Je seksdatesoverzicht account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "seksdatesoverzicht.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je seksdatesoverzicht eventuele contact punten ben je wel kwijt hierna!