logo seksmeteenvreemde.be

seksmeteenvreemde.be

Niet tevreden over seksmeteenvreemde.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemodereerd door de dating site zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Seksmeteenvreemde alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Seksmeteenvreemde review

Seksmeteenvreemde is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overrompelt met tientallen reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan u00e9u00e9n euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minstens 10 euro een bundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je koopt hoe minder je betaald per bericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al doen ze meestal overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op seksmeteenvreemde.be?

Dus ben je een van de profielen op seksmeteenvreemde, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating met echte profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor seksmeteenvreemde.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

seksmeteenvreemde account verwijderen

Je seksmeteenvreemde account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel icoontje (of ga direct naar "seksmeteenvreemde.be/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je seksmeteenvreemde eventuele credits vervallen direct na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
BadBunny (50 jaar) 09 Jul 2018
Ik raad seksmeteenvreemde.be niet aan Badbunny over Seksmeteenvreemde.be

echt heel veel tijd besteed aan seks met een vreemde. maar geen een echt profiel gevonden. ze willen alleen maar communiceren via die site, zelfs als je ze al beter heb leren kennen blijven de voet bij stuk. er zit gewoon een betaalde kracht achter die betaald krijgt per berichtje. als je hun antwoorden via een andere profiel terug stuurt worden ze boos. ik zou zeggen een nep site, dit is niet safe. seks met een vreemde zal niet zo snel mogelijk zijn.

schaap is de preut af, ge moet de bonen niet te week leggen.