logo seksmetjebuurvrouw.be

seksmetjebuurvrouw.be

Niet tevreden over seksmetjebuurvrouw.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemaakt door de dating site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Seksmetjebuurvrouw alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Seksmetjebuurvrouw review

Seksmetjebuurvrouw is een fictieve datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je inschrijving overspoeld met soms honderden reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht meer dan u00e9u00e9n euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je minstens u20ac10,- credits moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je hoeft te betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al laten ze meestal overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op seksmetjebuurvrouw.be?

Dus ben je aangemeld op seksmetjebuurvrouw, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating met echte leden. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor seksmetjebuurvrouw.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

seksmetjebuurvrouw account verwijderen


Je seksmetjebuurvrouw account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "seksmetjebuurvrouw.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je seksmetjebuurvrouw eventuele credits komen direct te vervallen na deze aktie!