logo sex-selfie.be

sex-selfie.be

Niet tevreden over sex-selfie.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de website zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Sex-selfie alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Sex-selfie review

Sex-selfie is een fictieve datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overspoeld met overdreven veel berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits aanschaffen waardoor je minimaal voor tien euro credits moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Daarna is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al zeggen ze veelal dat ze het wel willen.

Ingeschreven op sex-selfie.be?

Dus ben je ingeschreven op sex-selfie, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder fake gebruikers. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor sex-selfie.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

sex-selfie profiel verwijderen


Je sex-selfie account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "sex-selfie.be/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je sex-selfie eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je account!