logo sexcontakt.be

sexcontakt.be

Niet tevreden over sexcontakt.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Sexcontakt alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Sexcontakt review

Sexcontakt is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je registratie overrompelt met veel berichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je minstens tien euro een bundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je in u00e9u00e9n keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op sexcontakt.be?

Dus ben je ingeschreven op sexcontakt, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder fake leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor sexcontakt.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

sexcontakt account verwijderen


Je sexcontakt account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "sexcontakt.be/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je sexcontakt eventuele contact punten verlies je wel direct hierna!