logo sexfacebook.be

sexfacebook.be

Niet tevreden over sexfacebook.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de datingsite zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Sexfacebook alternatief! u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

Sexfacebook review

Sexfacebook is een fictieve erotische datingsite dat gebruik maakt van zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden reacties verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je ten minste tien euro credits moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de u20ac250,- per transactie, en hoe hoger je in u00e9u00e9n keer koopt des te minder je per credit moet betalen. Daarna is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op Sexfacebook.be?

Toevallig een van de profielen op sexfacebook? Wij adviseren je om je daar meteen uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder nep leden. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor sexfacebook.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

sexfacebook uitschrijven

Om je profiel op sexfacebook te verwijderen kun je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op de website .
  2. Als tweede klik je op de button "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "sexfacebook.be/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigings-email om je profiel officieel te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt jouw lidmaatschap geheel verwijderd.

Let op: Je sexfacebook eventuele contact punten en chat berichten verlies je wel direct na het verwijderen van je account!