logo sexgratisdating.be

sexgratisdating.be

Niet tevreden over sexgratisdating.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door sexgratisdating.be zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Sexgratisdating alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Sexgratisdating review

Sexgratisdating is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overrompelt met soms honderden berichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht meer dan u00e9u00e9n euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minstens u20ac10,- een creditbundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je betaald des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op sexgratisdating.be?

Dus ben je een van de leden van sexgratisdating, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor sexgratisdating.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

sexgratisdating account verwijderen


Je sexgratisdating account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "sexgratisdating.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je sexgratisdating eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!