logo sexmeteenander.be

sexmeteenander.be

Niet tevreden over sexmeteenander.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Sexmeteenander alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Sexmeteenander review

Sexmeteenander is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je inschrijving overrompelt met veel chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minstens voor 10 euro een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot u20ac200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je in u00e9u00e9n keer koopt des te minder je per credit betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al zeggen ze vaak dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op sexmeteenander.be?

Dus ben je een van de profielen op sexmeteenander, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor sexmeteenander.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

sexmeteenander uitschrijven


Je sexmeteenander account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "sexmeteenander.be/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je sexmeteenander eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!