logo shemalesexclub.be

shemalesexclub.be

Niet tevreden over shemalesexclub.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Shemalesexclub nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

shemalesexclub review

shemalesexclub is een dating site die gebruik maken van fictieve profielen die zij zelf hebben aangemaakt. De berichten die je binnen krijgt worden hierbij zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een commissie over de door hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt reageren moet je hiervoor een bedrag betalen per berichtje. Vervolgens moet je in de meeste gevallen gelijk meerdere credits kopen van ten minste meer dan u20ac17,- tot aan de 219,50 euro per creditpakket. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd bericht. Niettemin zijn de kosten met het grootste creditbundel als nog wel minimaal 1 euro 10 per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige aankoop betaal je maar liefst u20ac 1,75 per verstuurd bericht. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke afspraakjes te regelen via deze website al zeggen ze in de meeste gevallen dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Shemalesexclub.be?

Toevallig een gebruiker van shemalesexclub? Wij raden je aan om je gewoon profiel te verwijderen en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor shemalesexclub.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

shemalesexclub account verwijderen

Meestal maken dit soort erotische dating sites het je bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de juiste stappen te vinden om je profiel te verwijderen. Je shemalesexclub profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Als tweede surf je naar: "http://shemalesexclub.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je shemalesexclub eventuele tegoed en chat gesprekken gaan verloren na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Bov (77 jaar) 03 Jun 2019
Ik raad shemalesexclub.be niet aan Bov over Shemalesexclub.be

belachelijk hoeveel fakesites er zijn voor shemales. dit is echt al de 8ste site die ik tegen kom. hier moet iets aan gedaan worden!

auteur van de beoordeling
Ben (40 jaar) 17 mei 2019
Ik raad shemalesexclub.be niet aan Ben over Shemalesexclub.be

Een mooie shemale met een vlaams/belgisch stemmetje is helemaal waar ik voor ga, na een hoop tijd gespendeerd te hebben op de chat probeerde ik spraakmemo's via de telefoon te ontvangen of iets in die trend maar dat was helemaal niet mogelijk, geen enkele vorm van communicatie buiten de website om is toegestaan, dat is hopenloos.

auteur van de beoordeling
Lucifer (38 jaar) 13 mei 2019
Ik raad shemalesexclub.be niet aan Lucifer over Shemalesexclub.be

Ik ben nog steeds opzoek naar een leuke shemale want de dames hier kunnen er geen enkele vraag over beantwoorden wat ik heel raar vindt.

auteur van de beoordeling
Gabriel (32 jaar) 20 Jul 2018
Ik raad shemalesexclub.be niet aan Gabriel over Shemalesexclub.be

kom ik erachter dat de shemale waarmee ik chat op meerde sites is te vinden. Ik heb haar gevraagd of ze op meerdere sites stond en gij zei nee tegen mij. toen geconfronteerd maar toch allerlei smoezen. bijvoorbeeld dat haar foto's gestolen zijn. het gaat om profiel ''Anaa''.........dit is een fake profiel........LET OP VOOR ZEVER!!