logo skypesex.be

skypesex.be

Niet tevreden over skypesex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden aangemaakt door de datingsite zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Skypesex een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

skypesex review

skypesex is een erotische dating site dat gebruik maakt van fake profielen die door deze site zelf zijn aangebracht. De berichten worden in vrijwel alle gevallen geschreven door eigen chatters die daarvoor een commissie over de verstuurde berichten ontvangen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op deze berichten wilt reageren moet je daarvoor betalen per berichtje. Daarnaast moet je in de meeste gevallen meteen meerdere credits inkopen van minstens zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot en met u20ac219,50 . Hoe hoger de credit pakket des te lager de kosten per verstuurd berichtje. Desondanks zijn de kosten bij de hoogste credit-bundel nog gewoon minimaal 1 euro 10 per reactie. Bij de meest voordelige aankoop betaal je zelfs zomaar u20ac 1,75 per verstuurd bericht. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om offline afspraakjes te scoren al zeggen ze bijna altijd dat het wel zo is.

Ingeschreven op Skypesex.be?

Toevallig aangemeld op skypesex? Wij raden je aan om je daar per direct profiel te verwijderen en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating met echte profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor skypesex.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om berichten tegoed te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

skypesex uitschrijven

Meestal maken dit soort sex dating sites het gebruikers zo niet gebruiksvriendelijk mogelijk om je account te verwijderen. Natuurlijk wisten onze experts de makkelijkste manier te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Om je profiel te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://skypesex.be/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres en wachtwoord in en selecteer waarom je je wilt uitschrijven.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je lidmaatschap stop te zetten
  5. Belangrijk! Hierna vragen ze je toestemming om jouw e-mailadres te mogen gebruiken om jou na het uitschrijven later alsnog te kunnen mailen. Klik op de "ANNULEREN" knop om jouw account +email adres gegevens geheel te verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je skypesex eventuele tegoed en chat gesprekken ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!