logo slippertjegezocht.be

slippertjegezocht.be

Niet tevreden over slippertjegezocht.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Slippertjegezocht alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Slippertjegezocht review

Slippertjegezocht is een fictieve datingsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je registratie overrompelt met veel berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om vrouwen. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je minstens 10 euro een bundel moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot en met de u20ac200,- per creditbundel, en hoe hoger je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op slippertjegezocht.be?

Dus ben je een van de gebruikers van slippertjegezocht, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor slippertjegezocht.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

slippertjegezocht account verwijderen


Je slippertjegezocht account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "slippertjegezocht.be/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je slippertjegezocht eventuele contact punten ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!