logo snelcontact.be

snelcontact.be

Niet tevreden over snelcontact.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Snelcontact alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Snelcontact review

Snelcontact is een fictieve datingsite met door hun zelf gecreu00eberde fictieve profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je aanmelding overladen met veel berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waarmee je minimaal voor tien euro een bundel moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op snelcontact.be?

Dus ben je aangemeld op snelcontact, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor snelcontact.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdating met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

snelcontact account verwijderen


Je snelcontact account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op het kopje "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "snelcontact.be/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je snelcontact eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je profiel!