logo snoeten.be

snoeten.be

Niet tevreden over snoeten.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Snoeten alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Snoeten review

Snoeten is een fake datingsite met door hun zelf gecreu00eberde nep profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overspoeld met overdreven veel reacties van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je ten minste tien euro credits moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de u20ac200,- per creditpakket, en hoe hoger je neemt des te minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op snoeten.be?

Dus ben je een van de profielen op snoeten, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor snoeten.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

snoeten uitschrijven


Je snoeten account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "snoeten.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je snoeten eventuele contact punten komen direct te vervallen hierna!