logo soulmate2you.be

soulmate2you.be

Niet tevreden over soulmate2you.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Soulmate2you alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Soulmate2you review

Soulmate2you is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je inschrijving overspoeld met tientallen reacties van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je minimaal 10 euro een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te scoren, al doen ze vaak overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op soulmate2you.be?

Dus ben je ingeschreven op soulmate2you, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor soulmate2you.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

soulmate2you profiel verwijderen


Je soulmate2you account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "soulmate2you.be/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je soulmate2you eventuele tegoed komen direct te vervallen na deze aktie!