logo spekkutje.be

spekkutje.be

Niet tevreden over spekkutje.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Spekkutje nep! u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

Spekkutje review

Spekkutje is een fictieve datingsite met zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door ingehuurde chat operators die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met tig tallen berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je minimaal voor tien euro een creditbundel moet nemen. De kosten lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per bericht moet betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al zeggen ze vaak genoeg dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op Spekkutje.be?

Toevallig aangemeld op spekkutje? Ons advies is om je hier ook gewoon profiel te verwijderen en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor spekkutje.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdating met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

spekkutje account verwijderen

Om je account op spekkutje te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op de website daar.
  2. Daarna druk je op de button "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "spekkutje.be/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingsmail om je account permanent te verwijderen. Na het drukken op de link wordt je account geheel verwijderd.

Let op: Je spekkutje eventuele contact punten en berichten geschiedenis gaan verloren na deze aktie!