logo stiekemvreemdgaan.be

stiekemvreemdgaan.be

Niet tevreden over stiekemvreemdgaan.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door de datingsite zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Stiekemvreemdgaan alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Stiekemvreemdgaan review

Stiekemvreemdgaan is een fictieve dating website met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je inschrijving overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je minimaal tien euro een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot en met de u20ac200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op stiekemvreemdgaan.be?

Dus ben je een van de leden van stiekemvreemdgaan, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder nep profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor stiekemvreemdgaan.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

stiekemvreemdgaan profiel verwijderen


Je stiekemvreemdgaan account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "stiekemvreemdgaan.be/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je stiekemvreemdgaan eventuele credits raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!