logo stoutekanjers.be

stoutekanjers.be

Niet tevreden over stoutekanjers.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Stoutekanjers alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Stoutekanjers review

Stoutekanjers is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overladen met tientallen reacties van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je ten minste voor tien euro een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je in u00e9u00e9n keer koopt hoe minder je per credit betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op stoutekanjers.be?

Dus ben je ingeschreven op stoutekanjers, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor stoutekanjers.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

stoutekanjers account verwijderen


Je stoutekanjers account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "stoutekanjers.be/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je stoutekanjers eventuele credits verlies je wel direct hierna!