logo tienerafspraak.be

tienerafspraak.be

Niet tevreden over tienerafspraak.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Tienerafspraak alternatief! u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

Tienerafspraak review

Tienerafspraak is een fictieve dating site die gebruik maken van door hunzelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door betaalde chat operators die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je registratie overladen met veel berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet kopen. De kosten lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per berichtje betaald. Echter is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op Tienerafspraak.be?

Toevallig een gebruiker van tienerafspraak? Ons advies is om je ook per direct account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor tienerafspraak.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdating met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om credit tegoed te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

tienerafspraak uitschrijven

Om je registratie op tienerafspraak te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op de website .
  2. Vervolgens ga je naar "Help".
  3. Scroll naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "tienerafspraak.be/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigings-email om je account geheel te verwijderen. Na het drukken op de link is jouw lidmaatschap meteen verwijderd.

Let op: Je tienerafspraak eventuele credits en berichtjes ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!