logo tienersexclub.be

tienersexclub.be

Niet tevreden over tienersexclub.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen per verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Tienersexclub een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

tienersexclub review

tienersexclub is een erotische dating site met daarop fake profielen die deze website zelf hebben aangemaakt. De chatberichten op je account worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door chatoperators die daarvoor een commissie over hun berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je hiervoor meer dan u00e9u00e9n euro betalen per bericht dat je verstuurd. Daarnaast moet je meteen een hele credit bundel vooruitbetalen van minstens meer dan zeventien euro, oplopend tot bijna u20ac220 . Hoe het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Anderzijds zijn de kosten met de hoogste creditbundel als nog gewoon minimaal 1 euro 10 per verstuurd bericht. Bij een creditpakket rekenen ze zomaar een euro vijfenzeventig per berichtje. Ten slotte is het bij alle profielen onmogelijk om offline afspraakjes te hebben via deze dating site al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Tienersexclub.be?

Toevallig een gebruiker van tienersexclub? Ons advies is om je daar meteen account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating met echte profielen. Tevens hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor tienersexclub.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

tienersexclub uitschrijven

Vaak maken sites als tienersexclub.be het de leden zo gecompliceerd mogelijk om je account te verwijderen. Desondanks wisten de experts de juiste stappen te vinden om je tienersexclubprofiel te kunnen verwijderen. Om je tienersexclub profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Als tweede surf je naar: "http://tienersexclub.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je tienersexclub eventuele credittegoed en chat berichten raak je wel direct kwijt hierna!