logo transgenderdating.be

transgenderdating.be

Niet tevreden over transgenderdating.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door de datingsite zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Transgenderdating fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

transgenderdating review

transgenderdating is een datingsite die gebruik maken van fake profielen die deze website zelf hebben aangemaakt. De chat berichten die je binnen krijgt worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van hun chatberichten wilt antwoorden moet je hiervoor meer dan u00e9u00e9n euro betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je in de meeste gevallen ook eerst een groter aantal credits vooruitbetalen van minimaal meer dan u20ac17,-, oplopend tot en met 219,50 euro per creditpakket. Hoe de credit pakket des te lager de kosten per credtis. Daarentegen betaal je bij de meest dure creditpakket als nog gewoon tenminste u20ac1,10 per chatbericht. Bij een aankoop betaal je zomaar tot een euro vijfenzeventig per verstuurd bericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben al wekken ze veelal de indruk dat dat juist wel kan.

Ingeschreven op Transgenderdating.be?

Dus ben je een van de leden van transgenderdating, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor transgenderdating.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

transgenderdating account verwijderen

Meestal maken dit soort erotische datingwebsites het hun gebruikers zo onduidelijk mogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten onze datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te schrijven. Om je account te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna ga je naar de directe link: "http://transgenderdating.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je transgenderdating eventuele credits en berichten geschiedenis ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!