logo turksex.be

turksex.be

Niet tevreden over turksex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Turksex fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

turksex review

turksex is een casual dating website met daarop neppe profielen die door deze site zelf zijn gecreu00eberd. De reacties op je account worden vrijwel altijd geschreven door chat operators die daarvoor een commissie over de door hun berichten ontvangen. Deze chat operators zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt ingaan moet je daarvoor betalen per berichtje. Daarvoor moet je in de meeste gevallen ook eerst meerdere credits kopen van minstens ruim 17 euro tot bijna u20ac220 euro . Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de kosten per berichtje. Desondanks betaal je bij de hoogste credit-bundel nog gewoon tenminste u20ac1,10 per chatbericht. Bij de laagste creditbundel betaal je zelfs zomaar een euro vijfenzeventig per chatbericht. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Turksex.be?

Dus ben je een van de leden van turksex, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating met echte gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor turksex.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

turksex uitschrijven

Vaak maken dit soort sex dating websites het hun leden eigenlijk onmogelijk om je profiel te verwijderen. Uiteraard wisten onze datingexperts de makkelijkste manier te vinden om je turksexprofiel te verwijderen. Om je account op te zeggen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna surf je naar: "http://turksex.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je bent geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je turksex eventuele tegoed en berichten geschiedenis gaan verloren na het verwijderen van je profiel!