logo Victoria Milan

Victoria Milan

Niet tevreden over Victoria Milan? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden uitsluitend door members van deze website zelf toegevoegd Safe!
  • Géén vergoeding betalen voor ieder verstuurd berichtje Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door de gebruikers zelf Safe!
Laatst bijgewerkt op 06 Jun 2024

Victoria Milan is één van de grootste datingsite voor getrouwde of gebonden mensen opzoek naar een discrete affaire. Experts deden onderzoek naar VictoriaMilan en beoordeelde de betrouwbaarheid, profielen en datekansen van deze site. Zie de resultaten of alternatieven voor VM.

Victoria Milan Review

Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor buitenechtelijke affaires. Met ruim 190.000 Vlaamse gebruikers is VictoriaMilan tevens de grootste datingsites speciaal voor gehuwde en gebonden mensen op zoek naar een discrete affaire. Daarnaast is anonimiteit op VM prioriteit #1 en heb je daar zelfs een \"privacy garantie\". Deze dating site is 100% anoniem te gebruiken en daarom perfect voor de onschuldige online flirts, (eenmalige) discrete ontmoetingen of zelfs voor een langdurige anonieme seksrelatie. Bovendien is Victoria Milan volledig gratis voor vrouwen met een relatie, waardoor ze ook meer (echte) vrouwelijke gebruikers hebben dan andere aanbieders. Daarentegen betalen mannen een vast bedrag per maand om onbeperkt gebruik te kunnen maken van alle functies.

Zoals gezegd kunnen vrouwen na het activeren van hun account, direct gratis gebruik maken van alle mogelijkheden. Voor mannen is het alleen gratis om een eigen profiel aan te maken en de profielen van andere deelnemers te bekijken. Echter moet je als man een \"Premium lidmaatschap\" nemen voordat je contact kunt maken met andere gebruikers. Mannen betalen €19,- per maand (bij 12 maanden) of eenmalig €54.99 voor een maand premium. Daarmee kan je wel onbeperkt berichtjes versturen/ontvangen en tevens gebruik maken van alle andere betaalde functies. Zo kun je bijvoorbeeld uitgebreid zoeken, knipoogjes versturen, je zoekopdrachten bewaren en chatten met online gebruikers.

Twijfel je om een premium lid te worden? Als man krijg je ongeveer een week na je inschrijving de kans om voor 1 euro, 2 dagen premium-lid te worden. Een eenmalige actie ter kennismaking voor mannen die nog twijfelen.

Wat kost Victoria Milan?

Periode Prijs Per maand Voordeel
2 dagen€1,00-0%
3 maanden€117,00€39,0020%
6 maanden€174,00€29,0040%
1 jaar€228,00€18,7460%
1 maand€69,99€69,990%
3 maanden€139,99€46,6625%
6 maanden€209,99€35,0040%