logo vindvriendschap.be

vindvriendschap.be

Niet tevreden over vindvriendschap.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Vindvriendschap alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Vindvriendschap review

Vindvriendschap is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je kort na je inschrijving overladen met vele reacties van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waardoor je ten minste 10 euro een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je per bericht moet betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te hebben, al beweren ze meestal dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op vindvriendschap.be?

Dus ben je een van de profielen op vindvriendschap, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating met echte leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor vindvriendschap.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

vindvriendschap uitschrijven


Je vindvriendschap account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "vindvriendschap.be/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je vindvriendschap eventuele contact punten verlies je wel direct na het deactiveren van je account!